Hubungi Kami

Anda menghadapi sebarang masalah? Jangan risau kerana ia boleh dielesaikan secara mudah dengan menghubungi kami! Jika anda menemui sebarang masalah walaupun belum mula bermain, apa yang anda perlu lakukan adalah ketahui pihak yang betul untuk dirujuk. Sama ada masalah ketika berdaftar, masalah dengan kod bonus, atau masalah ringkas seperti mengakses laman; kami sedia membantu!

Jika anda mengalami sebarang masalah, besar mahupun kecil, kami boleh menyelesaikannya! Anda hanya perlu mengisi borang yang terdapat di bawah dan tuliskan masalah atau pertanyaan anda. Selepas anda melakukan ini, kami mampu menghubungi anda secepat mungkin bersama jawapan yang pastinya dapat menyelesaikan semua masalah anda!

Namun begitu, jika kami tidak dapat menjawab pertanyaan anda, jangan khuatir kerana kami boleh menghalakan anda kepada pihak yang sewajarnya. Anda mungkin sedar bahawa kebanyakan pemain menghadapi masalah yang sama, jadi pastinya ada jawapan yang boleh membantu.

Jika anda mendapati bahawa pertanyaan anda lebih rumit atau terlalu panjang untuk borang di bawah, jangan lupa bahawa kami mempunyai alamat e-mel khas untuk soalan-soalan anda! Anda hanya perlu menghantar e-mel ke : betbonuscode@gmail.com dan dari sini anda akan menerima jawapan untuk sebarang masalah yang dihadapi.